Quantcast
Jump to content

Kawasaki Fuel Pump for sale!


Recommended Posts

Came off of a 2001 Kawasaki Mule 550.  Used. Very good condition, works like a champ.

This model filter fits the 550, 520 and 500.

OEM Price: $57.00

Your Price: $25.00+Shipping

Will Ship USPS.

Please Private Message me if interested, with your zip code, so i can calculate shipping.

Thank YOU!

DSC_7499.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Tejun
      Howdy Everyone,
      New member looking forward to learning and sharing more about UTVs. I have a 2019 Coleman Outfitter with the Hisun 550 engine. Does anyone know what Code Scanner will work with it ?  
    • By amiracle40995
      I’m getting a 700-7 every startup. I’m having to change the plug every 100 miles on 93 octane gas. I got a lower numbered plug that is supposed to burn hotter. I’m wondering why that comes up every time I start it and if it’s related? I included a picture of the code or whatever it is. I haven’t seen the code in the owners manual or the hisun shop manual I have. 

    • By Irons
      Hopefully this helps somebody because I couldn't find any info on this runaway condition.

      Drove 1/2 mile to the gas station and when I started up to leave the starter stuck on. Turn key off starter is still running~! Limp it home wondering what the heck to do, get it in the garage and pull the negative battery terminal to get it to stop. Whew, WTF?

      Calm down and start checking things, starter is hot of course but nothing is smoking and nothing smells burnt. Pull battery cover off and start checking wires from battery to relay and relay to the starter. OK good nothing is hot, nothing is crispy and nothing is melted. Probably smoked the starter though. If this had happened to my wife and I wasn't around the machine would have run until the battery died and probably melted down/burned.

      I'll get to the point to save you folks some time and trouble. Because this is a kymco machine you need 2 different Kawasaki parts to make this repair, and information is scarce to say the least. The switch and a sub harness to connect it to the machine's plug.

      Everything works now, but the starter sounds horrible so I'll be changing that too before spring.

      Good luck out there and hopefully this is just a freak occurrence, but if I were you I'd get rid of this kymco part and put the Kawasaki replacement in now.

      Switch, Magnetic is part number 27010-0767
      Sub Harness Start Relay is part number 26031-Y034
       
       

    • By Hi sun 500
      hello everyone, i just joined this forum to try my luck, few days ago i bought an old (dont know exactly), 2011/14 hi sun 500cc ""carburated"",  was not running at the time, but i fell was a good deal and decided it to bring it home to play with it, this is the issue, i bought and installed a new carb, and pump, i repositioned the battery location and upgraded to a "car batt", reconnected the fuel lines and started it, but it only runs with the choke ON, i checked the bowl, it does have fuel,but for some reason wont inject it to run, i came across a video that say that ""the body small tank had to be connected for the cart to run" (was deleted when bought), sure enough i got it to run sporadically , but the so called ""small body tank'' often runs out of fuel and wont refill itself , i had to couple times do it manually, so how does that small tank works ?..what does it do?..and why if  bypass it , the cart wont start?....any help?..thanks so much!!!
    • By FloridaMan
      I have a 2012 Massimo MSU 500 that died. I found that it didn't have spark and the fuel pump wouldn't run. Checked all fuses and none were blown.
      Went through and replaced the ignition coil, HT lead and spark plug. Still no spark.
      Thought it could be the fuse/relay box because I didnt' know much about the machine at that point so I replaced it. No spark.
      Then I replaced the ECM just because I was running out of ideas. No spark.
      I removed the 9 pin connector and hardwired it making sure that they were no wires got swapped. Still no spark.
      Then I replaced the wiring hardness. In doing so, I replaced the 9 pin connector with new ones. I made sure all wires were matched up between the engine harness side and the other harness assembly. Still no spark.
      I have no other ideas what to do. My fuel pump doesn't kick on and I have no spark. I have 12V on the fuel pump, ignition coil and fuel injector, but no ground from the ECM control.  I unplugged the fuel injector and waited for a diagnostic code but nothing ever came in. It makes me think that the ECM isn't powering up. I've checked for 12V on pins 18 (purple wire) and 15 (white and black wire). I also checked for ground on pin 2 (black wire). All are good.
      I am out of options here and I have no idea what else it could be. I have all connections redone and are coated with dielectric grease. I've checked all easy things like fuses and making sure I have 12V in the right placed. I would appreciate any help.
×
×
  • Create New...