Quantcast
Jump to content


Winches


MarkH

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Jim D
      MSU 500 does nothing when you turn the key. No power to display, fuel pump or anything. Come back a while later and everything works perfect. Starts right up. Battery is fully charged. Could this be the ignition going bad. When it doesn't power up I've found nothinf that will correct it other then waiting and trying later.
    • By jcbigg
      When I try to start my AXIS 500 (from Lowes) there is a buzzing sound coming from the battery compartment and it will not turn over/start. The battery is showing 12.47 volts so that does not appear to be the issue, are there any suggestions on where to look next?
    • By Pop Bob
      While adjusting my suspension, I noticed an unused two wire connector on each side just hanging loose. Anyone know what they are? Nothing in the manual about them. 
    • By Stan Morton
      My 2018 XG-850-SL starter died yesterday. The old part number from Kubota is E7153-11732 which has been superceed by part # EG881-63010. I am looking for an aftermarket starter because the Kubota retail price for the starter starts at $550 and upwards toward $850.  If anyone has gone down this road before and has found an aftermarket starter ~ please share with me. We own a ranch and this thing is used every single day and is sorely missed when it is down for maintenance.  Kind Regards, ~ Stan
    • By Pop Bob
      After 10 hours of use, my machine had developed a low speed brake squeal. I removed the brake assembly and discovered that everything was put together dry. Not even lubrication on the caliper pins. After lubricating and reassembly, the squeal has disappeared. I will do the other three wheels today. Also, all grease fittings were under-greased (if at all) based on the amount of grease filled before they purged. This includes the drivelines. Next- I found many screws which were loose and/or stripped. I was able to tighten or fix them with my tap and die set. The lower a-arms on the front do not have grease zerks. I will remove the arms and install some. I guess I’m not surprised or even disappointed. These are just things that should be looked at on any machine. One thing I am pissed about though, is this “weld from hell” on the front . Totally unacceptable. For sure there will be water entry and eventual internal rust. 
      (see photo) I will fix it. I did an oil and filter change which some of you will say was not necessary. But break-in time is when you are most likely to have contamination from production and initial wear-in. BTW there was some metal in the filter. Cheap insurance to change often. Engine access is very difficult on this machine compared to other  models. You have to remove lots of stuff to get to it. But I still like the machine very much, and I’m having a ball with it. Future plans include lights, cab enclosure and heater. Winters are long in Northern Michigan. 
      PB
×
×
  • Create New...