Quantcast
Jump to content

latch73

Some old pictures.

Recommended Posts

Here is some old pictures of my T2. I have done alot of stuff since these and will take some new pics and post them as well.

Cick on the picture below.

2548915140104300154QPIicu_th.jpg

I just added some new pictures as well. Check them out and if you have any questions let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Jonathan Wallace
      I have 2015 can am maverick 1000r xds turbo. It sat for a month and everything was fine when I parked it. I went to start it last weekend and the check engine light popped up and the check DPS code scrolls across the dashboard.
    • By trailreadyT2
      some pics of my recently finished poor boy toy hauler and up to date pic of my t2




    • By j.fulciniti
      Hello Folks - newbie here with my first post so go easy on me.  I picked up a Buck 400 in May 2020 direct from Massimo when they were doing a closeout sale on the 400 models.  I read the reviews and was skeptical. 
      We live in a golf cart community  we do not plan any off roading - just some very mild work tasks like hauling firewood / brush etc.  Honestly, all we do is cruise around our neighborhood roads.  I pulled the trigger b/c the price was cheaper than a 2WD lifted golf cart and the Buck  had way more features.
      We have a few steep hills and after about 20 - 30 minutes of cruising, my check engine light comes on.  It only happens when we are going up or down one of the hills .  We head straight home and things seem fine the next day.  Light never comes on unless we tackle multiple hills during one ride.
      Should I be worried?  
      PS - Unit is 4 months old and has 258 miles on it - barely broken in.  I've yet to go full throttle on a flat or up a hill. 
    • By Russ Knight
      Hello everyone, I have a 2005 3010 Mule and would like to add an alternator, but of course it is no longer available. Will any of the later model 4010 alternators / brackets / belt fit?
       
    • By Kristi Dorrity
      We just bought a 2014 Massimo 1100 with only 27 drive hours on it. We took it out a couple of times and then the check engine light came on. We took it to an authorized massimo shop and they can't figure out what's wrong. Any advice?! We are in Utah. 


×
×
  • Create New...