Quantcast
Jump to content


2011 yardsport ys 400


johnney

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By htrotte
      Is it possible to add power steering?  If so where do I find parts?
    • By KMart
      Has anyone ever had a Massimo 400 Buck that overheats and the antifreeze blows out of the motor everywhere?  I don’t think the fan is turning to cool the motor.  Any ideas how to fix this?
    • By donwan
      I have a part that fell over to the exhaust and burned the harness up. I can't figure out what it is. Does anyone know what the start relay looks like? The part I can't figure out has 4 wires, a red power, a green and brown wire, a black and unsure what the 4th color was. Anyone have a clue?
    • By htrotte
      #1   While troubleshooting an issue with temp warning light I discovered another temp switch mounted in the pipe going to the head  The two switches are literally 6 inches apart.  Does anyone know what this third switch is used for?  If i can figure out how I will post pictures.
      Author #2   Finally got the pictures took.  See the photo and tell me if you know what the switch on the right is.
      It looks to be factory and I know the girl who bought it new and she didn't install it.
      I can't find anything on it in any manual i have looked at.  Any help would be appreciated.

    • By Michael Wood
      I have a 2018 Massimo Buck 400 with 278 miles. 
      Having issues with my brakes. Took the buggy hunting and when I let my foot off the gas pedal it pulls without pressing on the brake. I looked and the pads on all 4 wheels are all toast. The E-Brake hasn’t been on since I have had it. I am guessing it may be a master cylinder issue because all 4 pads are gone. They all seem to have worn evenly that’s why I think the master cylinder. Just got the machine used from a older couple and they said it sat for some time in there pole barn. Possibly the brake lines? Calipers? I took one brake apart and when I depressed the caliper it didn’t stay. Any help is muck appreciated. 
×
×
  • Create New...