Quantcast
Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I want to get at the air filter and check for dust, etc. I have a 2020 Massimo 400 Buck. The manual says to lift the cargo bed. Okay, then pop the "clips" on the air filter "box." Well, I don't see any clips on the box, only about ten screws holding the box-top down. Did I miss something? This should not be hard to get to. (Ha!) Please help.

Edited by MitchSpence
Punctuation

Share this post


Link to post
Share on other sites


The filter is under those screws, I replaced the screws with 6 metal clipboard style clips to make it easier to get too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By TimMassimo
      Hello. I have a 2017 Massimo 700-5. I have recently had the head gasket replaced with the head and base machines, all gaskets, valve seals, piston rings and a coolant flush. I drove it for about a total of two hours at different times and days and now the coolant is not reaching the head when it is running. I have tried to bleed it by jacking up the front end using the top screw in the water pump screw and get all the air out. After I run it for a few minutes the coolant get stuck in the radiator and it won’t circulate back to the head as it should.  Has anyone run into this? I’m not sure if there’s air in the system or the water pump does not work?  
    • By johnpeter
      2020 Polaris RZR Turbo 4 On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2020-Polaris-RZR-Turbo-4/264951708256?

    • By UplandHunter
      I purchased a Massimo 550 T-Boss side by side a year ago and overall it works  alright. Recently, I pulled it on a utility trailer to a dog training site on the highway and the windshield broke in half while pulling it behind my F-250. Massimo states that they warn that driving over 55 mph could cause a problem. I understand that but it seems to me that any windshield that can't withstand wind speeds of 70 mph should not be installed on a modern ATV. Has anyone else had this problem?
      Utv photo.msg
    • By Clint Osborne
      I have a msu 500 looking to get the ecu flashed I have installed a  jbs clutch kit spring and shims. and a aftermarket muffler thanks in advance
    • By MassBuck400
      I purchased this Buck 400 last year and having a few issues. Maybe some members have had these and fixed them.
      Here are my current issues with the B400. 1. Starting has become a challenge. Not the actual starting of the engine but to keep it running. When I turn the key, it starts up but as soon as I let go of the key and it turns back, the 400 dies. I have learned if I hold the key for a few seconds it will remain running.  Not a clue as to what would cause this or how to fix it? 2. This thing  is very hard to get in gear now. It grinds a lot before it goes in gear. Maybe the clutch needs adjusting? 3. I jerks a lot on take off. This could also be the clutch?   Any help would be appreciated.   


×
×
  • Create New...