Quantcast
Jump to content

josephb

Alternator output

Recommended Posts

Has anyone ever tested alternator outputs at alt or at battery. Trooper uses same alt as renegade.Mine was 11.41 with idiot lite on, new one is 11.71 but no lite. I think this is too low. Thankd in advance for any info.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By 2wpuller
      Has anyone replaced the stock shocks and springs on their 2015 Dominator 800 X2 to ride alittle smoother are just changing the springs out.I gotten alittle spoiled riding in my son's rzr 1000xp.
      My wife just made a comment why don't ride as smooth as our son's thing.lol
      I'm 62 she's 61 the little rough ride doesn't really bother me. I drive a concrete mixer for a living. 
      I really like the Odes it's pretty good power for for only 800cc
      I took off the cat and the stock muffler. Put a glasspack with 2" inlet and outlet it has a good deep tone and not really very loud. I'll find out Sunday when we hit the woods .It's definitely more peppy. 
    • By Osney
      I have a HiSun Vector E1 (as they're called here in the UK) and have been running it for about a year now. It has an annoying problem that my dealer has not yet managed to fix.
      On a full charge, at the start of the day, it works fine - albeit not the quickest machine in the world. I use it on my hill farm here in Scotland, and it has to climb a bit, although nothing that would leave you out of breath walking. The E1 copes with these hills no problem, until it's done about four or five miles, then it starts to struggle noticeably, and throws of the 4C53 error on the dashboard readout - low voltage according to the manual. Sometimes it does this even while the charge level indicator is showing a full charge.
      It's been back to the dealers twice now, and they've replaced all of the batteries. I've emailed the UK distributor for HiSun in the hope of an answer, but as yet have had no response. My dealer is trying to get an answer from them too, before taking the machine back to try and fix it again. Meantime I can only use it for a short while each day.
      I'm no electrician, so has anyone on here any idea what might be going on? It seems that it is struggling to draw enough power from the battery pack going uphill, leading to a voltage drop that trips the error code. But if that's the case, then the E1 is surely not fit for purpose.
    • By Chad Rice
      HELP - my wife and i just bought a 2013 joyner trooper 1100 and we rode for 2 evenings with no problems. Went to ride last night and all of a sudden it acted like something was catching up and it didn't want to move easily. Whatever it was must've broke and now it moves with no problem but is making a rubbing/grinding noise somewhere in the backend. Could it be wheel bearing, differential, or something in cv shaft. Any info or similar experiences is appreciated. 
    • By Anthony Butler
      Soo for my second problem lol, 2009 trooper 1100 5 speed , will not engage 5th gear , all others work fine but seems like 5th doesn't engage completely and wont grab the gear. Any idea on where to start looking for issues, or what to look for in regards to linkage. 
    • By Kelly Stump
      Just put new rings in my joyner trooper 1100 and it still smokes. I dont know what else to do. Can some one tell me why?


×
×
  • Create New...