Quantcast
Jump to content

Kawasaki Mule High Seat Step


Recommended Posts

I am selling these brand new steps for a Kawasaki Mule.
It will fit the 3010 and 4010 Mules standard cabs. If you have any question fell free to contact me.
See link below for pictures and ordering.
Price $119.99 each
Thank you

http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-Mule-High-Seat-Step-/200953030982?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&hash=item2ec9bbe946&vxp=mtr

post-1901-0-24931000-1376599008_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By buckrub
      Hey guys! Newbie here. I'm an old man who's better with plowing a mule (4-legged kind) than these newfangled beasts. I, and a friend of mine, just bought new Coleman sxs and are having to finish the assembly. I've been reading on this site and I'm falling on the mercy of you experts. The only way I'm an expert is that an "ex" is a has been, and a spurt is a drip under pressure. LOL First off, the 2 buggies have no ignition switches. They seem to mount on the dash, not the opening in the steering wheel shaft cover, so we ordered new ones that are supposed to fit. They are 8 inches long, and have a 4-wired white plugin which is slightly rectangled when looking at the end of the plug. The trouble is there's nothing to plug into. There is a three-wire grey plug close enough to reach the four-wire plug, but of course, they are not compatible. 
      Secondly, the blinker, light, ect. unit on steering wheel just spins around when touched. I see no way in heaven or earth to secure it. I've looked at a diagram on the Powersports site, but can't detect how it mounted. Fellows I'd be so grateful for any help with this. Me and my mule will even plow your garden for free, for your help. LOL 
       
    • By moonrover
      Mine is overheated/burned/melt at connection with its wire connector, parts are ordered to replace both them.  This seems to be a common issue, and some of you already replaced it. I right now just connect the wires, so the fan runs  all the time whenever the initiation is on, but it's better let fan runs as needed with a working temperature sensor/switch. 
      Question: Does some coolant come out by removing the switch/sensor from radiator?  Or, is the threaded hole all the way inside radiator?   If the answer is yes,  I want to drain or extract  some coolant to make its level below the sensor before replacing it, so I don't make a mess with coolant spilled out 
      Thank you.  
    • By nods
      Less than 40 miles can barely start. Dealer is working with Hisun on a number of other issues on this UTV. Can not get clear info on the meaning of these E codes this is getting. Anybody have some clear info for me?
    • By strike250
      I have the factory service manual available for the Buck 400. Just send me a message with your email and I'll get it to you. Although there is no charge for this, it would be great if  you would visit my website where you could donate any amount to help do things like this with others who need it. Again, there is no charge for this manual, and no obligation to donate. But if you did, I would thank you for sure. Have fun on the trails. www.warriorsoffroad.com
       
      Matt

    • By Steve Toney
      Hello, my name is Steve and just signing up.  Bought my first UTV yesterday.  It is a Massimo T-Boss 550.  
×
×
  • Create New...