Quantcast
Jump to content

Travis

Please include UTV year, make, model, cc, and technical issue (if you have one)...in your title when posting. 01/06/2017 Having a well written topic title will ensure that your topic will be found in searches and that people know what they are read

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Davo
      I recently (like yesterday) bought a secondhand  hisun  400cc 4x4 SxS. It’s a one owner 2012 model only done 125 kms. It runs rough and won’t idle  for long without cutting out., even when it’s warm.  Here’s what I’ve done to try to sort it without success: cleaned air filters, cleaned spark plug, emptied old fuel and replaced, replaced fuel filters. I notice that there is a hose coming from the carburettor (on drivers side). It goes to a T piece but  neither branch connects to anything and I can’t seem to find any places where they would naturally attach.  Any suggestions appreciated. Davo
    • By Mackiesis49
      Hi guys! Can anyone confirm whether this is actually the 2018 model? (LINK) My friend says its not but the sales representative claims that it is. I've been burned before and I want to take all precautions before going any further with this dealer.
      Thanks and happy riding!
    • By fettman1176
      Hello there, I have 4 T2 troopers, 2 of them start and run like Champs, 2 of them have the issue. They will crank and crank but not start. Takes about 20 to 30 minutes to get them going, then they will run all day long and fire up at will every time. It's just the cold start they have a problem with. Since I have 2 that run good, I have swapped every part you can think of from the fuel system to ignition system with no success. I'm pretty stumped and am looking for any advice 
    • By Jimmy Bellagio
      I have a 2009 Trooper 2 that sat in garage in Vegas for 2 years and fuel wen bad.  I replaced the fuel filter, fuel pump and drained and put new fuel with stabil.  So here is where it gets good I am getting fuel to the pump, pump is making noise like it’s working but no fuel will come out.  Anyone else have this problem?  The only thing I can think of is that I had to put the old outlet on the new pump, I cleaned and blew it out best I could. I can’t use the one from the new pump due to it being threaded.   Any good suggestions?  I checked fuse and relay, I even hot wired the pump.









×
×
  • Create New...