Quantcast
Jump to content

Alex

Follow Us On Facebook!

Recommended Posts

UTVBOARD has had a facebook page for a while but we sure could use more followers! if you would like us to share something on our facebook page, post some great content with pictures and then send me a PM.

https://www.facebook.com/utvboard

Facebook UTVBOARD

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By mayorOFsalem
      If anyone has any parts for sell Please list here by REPLY.
      I would like to see this RZR forum get moving a bit.Its worth a shot.
    • By JDH
      Hi guys,
      I have a Rural King version of the Hisun Sector 250 with about 75 miles and 15 hours on it.  It just started being difficult to start and idle.  But if I hold in on the gas a little it will start and run until I left off.  It also runs good and will run good until I stop then it idles for a few seconds then quits.  Its about 4 months out of warranty.  Battery voltage is fine before, during, and after starting.  Oil is clean and clear.  Gas is fresh.   I can hear the fuel pump spool up when I turn the key to actually start it, not when I turn it to the on position though like on most other UTV's I have owned.  Its really odd and has me perplexed.  The only other thing that I have noticed is that the engine temp indicator on the left side of the dash only indicates one bar regardless of how warm the engine is.  Other than that, it runs great.  Just hard to start and won't idle.  Any suggestions?  It has me  perplexed.
      Thanks
       
      Jason
    • By Doc Holland
      I noticed the battery post was melted when the pug wouldn't start... With the pug off, just placing the cable back onto the battery creates tremendous Heat with in 5 seconds or so... I had just taken off all the connections and clean them with a wire brush just a few months back...Including battery cables and wires for the starter solenoid. 
      Could this only be a short or bad connection or is there something else?..could the cells of the battery be doing this or maybe the rectifier/regulator? The rectifier from visual inspection doesn't seem to be melted or discolored!
    • By Ralph Brescia
      Anyone who is selling a Joyner R2 Renegade ... I can be reached @ (561) 886-8518 or "[email protected]" .
       
      Thank you ... Ralph
    • By Alex
      If you operate an offroad UTV, SxS, or ATV club, we have a feature here on UTVBOARD where you can create your own club section with your own mini forum, gallery, and calendar. Clubs can be public or private and by invitation or not. Every member can create a club and as the creator, is the moderator. You can even assign additional moderators.  If this is of interest to you and your club members, please visit our clubs page to start one today!
      Click the Start a Club button and you'll see this come up:



×
×
  • Create New...