Quantcast
Jump to content

Cub owner

2018 Cub Cadet 750 Clutch Issues

Recommended Posts

Ok trying again... I have 2018 cub cadet 750. Having clutch issues. Has anyone bought a upgrade for them and where did you get them and about how much. Thanks for any help given. From what i have looked over on here. Lots of nice helpful people 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


The clutches themselves. There is like 3 of them I guess. Wet clutch primary secondary from what I hear. My problem is taking off and can't get my speed anymore once it does grab good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just put in a EPI clutch upgrade. My starting system is messed up so I can’t review it for you yet.

Putting it in was not too bad. Buy the tool for the secondary clutch though. No way to do it safe otherwise.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/7/2019 at 11:27 PM, Cub owner said:

Ok trying again... I have 2018 cub cadet 750. Having clutch issues. Has anyone bought a upgrade for them and where did you get them and about how much. Thanks for any help given. From what i have looked over on here. Lots of nice helpful people 

How did u make out with your clutch

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By johnpeter
      2017 polaris rzr xp 4 1000 eps - 608 miles On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/Lifted-2017-polaris-rzr-xp-4-1000-eps-608-miles/333792067884?

    • By GDS
      I have my new to me 07 3010 running great. But I have a question It seems to rev high before the belt engages.  I put a new belt on but it didn't help. Is there some adjustment I need to look at?
    • By Mikey
      I am trying to dissassemble my  primarty clutch. I removed the obvious bolts and separated the main mechanisim cover from the body of the clutch but I cannot see how to separate the thin sheave from the body of the clutch. I am guessing it is threaded to the splined shaft. Not sure if it is a right hand or a left hand thread.  Anybody have a source for dissassembly instructions?   I already tried Youtube with no results.
      Many thanks, Mike



    • By Waco
      Does anyone know what to set spring tension to on a Cub Cadet UTV 2006?  
    • By OlEd
      2018 Polaris ranger 900 xp with 1054 miles starter fried and scag one way bearing out. Does anybody know of a heavy duty one that maybe available. 
  • Similar Tagged Content

    • By NewCadetOwner
      Hello everyone.  I purchased a 2017 Challenger 750 eps Crew with 400 miles and find the exhaust noise is awful.  I saw in another post chatter about a 2019 exhaust upgrade?  Anyone have info on this?  I also would like to know the typical RPMs for speed.  I am running 4k at 20mph in hi range and it seems like it does not have the power I expected.  
      So far I have added a custom mount rear winch, soft rear window and upgraded LED headligjt bulbs.  I am looking for any other upgrades people have done.
       
    • By Chris B Legge
      I have checked that the fan operates if you bypass it, I have checked the fuses, I have checked the relays but the fan does not come on and overheats. Has anyone had this experience. HELP!!
       
      Chris Legge
    • By David Wilson
      Have a early model 550 hisun UTV is stuck in rear diff lock found a broken red wire in the cable for the diff , Repaired but still wont come out of lock possition can you help ?
      Dave
    • By PierceIt
      Hi everyone - I was driving my 2017 Cub Cadet Challenger 750 EPS today on the ranch when it dies on me. It started right up - and then as i was driving after about 50 feet the engine just turned off. It was running perfect before it cut out on me. No alarms, no weird sounds or smells. It just turned off. 
      When I turn the ignition key, the starter cranks away and the battery and starter turns fast and strong - but the engine doesn't start.
      I've confirmed gas flow to the carb - that the fuel filters are clean and clear. I've replaced the spark plug with a brand new one. I checked every fuse with a meter. I have confirmed air filters and airflow are good. 
      But the darn thing cranks away without the engine even making a sputter or even attempting to fire.
      Is there a kill switch somewhere that could have been tripped? I checked the seatbelt sensor, the brake sensor, and parking gear sensor - all are working and i'm in Park, pressing down on the brake, and have the seatbelt latched when i try to start. but - nada!
      It acts like it isn't getting a spark. but like i said i put in a new spark plug. I have a feeling there is a sensor or an electrical kill switch somewhere that tripped. 
      open to any ideas.
      thanks all
      Pierce


×
×
  • Create New...