Quantcast
Jump to content

Michael Busby

2010 Hisun 800UTV body parts needed

Recommended Posts

Hi guys. I'm new here. Just picked up a 2010 Hisun/Tomoto 800UTV yesterday. It's missing one of the body pieces just behind the driver side front tire. Does anyone have a wrecked or parts buggy they are selling parts. Or possibly know where I can find this piece? 

IMG_8933.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Maverick Barnett
      I just recently traded for one. Its 4wd..all lights gauges work..dump bed. Seats need recovered..and it wont start. I found burned wire going to the fuel cell. It will run for a few seconds on starter fluid. If I decide trade or sell..what's it worth as is?
    • By Brokebuggy
      OK here goes.  I have a cub cadet volunteer with a fuel injected Kohler lh775.  This was brought to me from another shop since they couldn't figure it out.  
      Here's their story.
      came in for a water pump.  tech pulled the intake and a few other misc parts and replaced the water pump.  Reassembled and the motor was missing on cylinder 2.  replaced several parts and just couldn't get it to run on both cylinders.
       
      So in my shop we checked compression 155ish on both cylinders at wot.  I can get the motor to start if I hold the gas pedal in just the right place but at low RPM's it very rough.
      Pulled side cover and verified timing is correct and key ways are not sheared
      turned over motor with injectors out and they spray evenly and the same. best I can tell by eye
      installed new plugs and got motor to start and held it at higher RPM's for a few seconds.  cylinder 1 plug is dark cylinder 2 is still new and seems  damp with gas
      switched coils from 1-2 installed new plugs again and same test with same results.  
      The other shop replaced the ECU and harness.  No matter what parts I switch from cylinder 1 to cylinder 2 the problem stays on cylinder 2.  
       
      Any thought or ideas would be greatly appreciated  
    • By Mike Herber
      Z 800 ex eps, Have all suspension all the red plastic and cooling system and all drive line, No texts please  507-259-0573
    • By Beetle1
      2012 hisun 700 efi front runner  turns over hard and the valves don't move and no compression  any ideas on what could be wrong with it ???? Thanks in advance 
    • By mayorOFsalem
      If anyone has any parts for sell Please list here by REPLY.
      I would like to see this RZR forum get moving a bit.Its worth a shot.


×
×
  • Create New...