Quantcast
Jump to content

New Member Map!


Alex
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 10 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By johnpeter
      2019 Can-am  Maverick X3 X RS Turbo R On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/185051745672?

    • By malenurse13
      We just bought a used 2017 American Landmaster TW450. No hour meter that I can find, so not sure exactly how much it has been used. 
      The first 2 days we had it, the starter was a little sketchy, but it started after 2-3 tries. Sometimes when turning the key, we would hear a loud metal "clink" sound. Like the starter made contact, but didn't have enough power to turn. 
      THIS MORNING... Turning the key, we hear a single click sound. That's it. Even with a new battery, the starter is still doing the same thing. Both batteries (old and new) were reading 12.8 volts on volt meter. So I'm wondering what else could be going on? Any ideas on what to look for would be greatly appreciated...
      Thank you!
    • By malenurse13
      We just bought a used 2017 American Landmaster TW450 with a Kohler motor.
      It's got a great set of headlights! It's our first UTV! We couldn't be happier...
      We live in Vivian, Louisiana 71082. 

    • By RayAR
      Greetings, newbie signing on. 
      thanks
    • eManualOnline
    • By Bret4207
      2019 Coleman Outfitter 550, 160-ish hours. Was driving it slowly and it just slowed down and died. Won't start. Pops once as soon as I start cranking and that's it. I have great blue white spark on the spark tester, jumps 1/2". Changed injector, no joy. Changed plugs to new several times, no joy. Pulled injector power wire and tried ether through air intake after removing air filters- nothing! I do notice if I put my hand over the air intake where the filter goes, I get pressure  pushing back at me. Jumped time? Stuck valve? Is there a decompressor on this that could be malfunc?
       
      This is the one I've had that was inop for months and months while Coleman tried to find someone to fix it. Warranty is long expired now. I'll never have anything good to say about this thing.

×
×
  • Create New...