Quantcast
Jump to content

wheels


rwwiefer
 Share

Recommended Posts

Need to find a spare wheel for my 2006 Commando 650. I'm in Phx, Az, is there any other brands that would fit. Need something for This Tuesday if anyone has any ideas. If I wasn't strapped for time I have a Rhino stock rim and could probably make a adapter out of some Aluminum stock that would work in a pinch.

Link to comment
Share on other sites

Look in the owner's manual to see what the specs are. They maybe the same as the Trooper which is 4x1.15. Then the only other thing that you have to know is the backspace & width of the rim. For backspace measuring from the rear side of the rim/the side against the brake hub, How many inches is it from the mounting center of the wheel to the outside edge. You can measure this from one of your existing wheels. Width is from outside edge to outside edge. Then anything that matches the specs/measurments will work. Also you could go and Ebay and put in Joyner 650 Commando wheel and see what comes up. The specs maybe on the Ebay page.

rocmoc n AZ

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the info, yes mine is 4x115mm which is also the same as the Artic cat prowler I found out. Going to pickup 2 wheels today from a guy in Phx.

ALSO

Anyone one have a source for slave cylinder repair kits. On my 2006 Commando 650 it has the disc brake style that is mounted on the front side of the rear dif with its own caliper. I have cleaned out the slave cyl but it just won't build pressure, I assume the cups are just worn out.

Look in the owner's manual to see what the specs are. They maybe the same as the Trooper which is 4x1.15. Then the only other thing that you have to know is the backspace & width of the rim. For backspace measuring from the rear side of the rim/the side against the brake hub, How many inches is it from the mounting center of the wheel to the outside edge. You can measure this from one of your existing wheels. Width is from outside edge to outside edge. Then anything that matches the specs/measurments will work. Also you could go and Ebay and put in Joyner 650 Commando wheel and see what comes up. The specs maybe on the Ebay page.

rocmoc n AZ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By Working hard to hardly work
      Hey guys im in the process of rebuilding my massimo 500, and like a dummy I did not mark the cam. Im having a harder time finding timing info than i thought. Can anyone give me a no bs way to where and how i need to align the crank and cams to time this thing? Im still trying to learn how to properly time motors so any dumming down would be appreciated. 
    • By lincolnsq175
      Ive searched and cannot find any performance parts that fit my machine.
      I have a 2020 coleman ut400.
      Im looking for machined sheave kit, programmers, cdi, exhaust and intake.
      I know these are yamaha rhino clones but are they rhino 450 clones?
       
      Any info is appreciated.
    • By Psparr
      Coleman ut700. (Hisun). 
      leaking from the output shaft from engine. Parts diagram shows the nut, metal washer, then the flange coupler. However when I took it apart, there was what was left of a plastic bushing. Assuming it seals between the washer and splines shaft. But the parts diagram doesn’t show this plastic part. What gives? Thanks in advance. 


    • By John1990
      I was taking my family on a little ride up the road going uphill in our massimo msu 500. Then all of a sudden it quit pulling and the rpms went up way high to over 6000.  After we got it pushed on up the hill and turned around was able to coast back to the house.  We do ride it alot on the main road, so I am assuming top speed and top rpms constantly is more than likely to blame for this issue, now I just need to know how to fix it. If anyone has any suggestions it is appreciated
    • By robwork9
      Hopefully someone out there is a T-Boss 410 electrics expert or a Massimo mechanic is viewing this. I parked my 410 and it was working great. I came back a week later and attempted to crank it and nothing. Turned the key and no power. Figured it was a bad/low battery so I charged it. Still nothing. Attempted to jump start it and still nothing. Usually when I put the key in and turn it to the first position, the display comes on and I hear the ECU and other items boot. Now it is doing nothing. 
      I slowly went through the electrical system and found the main fuse attached to the starter relay, part 71602 (pic 1) blown. I figured replacing this fuse would fix my problem. It didn't. I then ordered a new starter relay thinking maybe that part had gone bad and caused the fuse to blow, but a new relay did not fix the problem. 
      I have found a work around for starting the machine. If I take one of the purple/black leads (pic 2) and insert one of them in the bottom right of the starter relay (pic 1 and 3) then the machine will get power even with the key in the off position.  I'm bypassing something but don't know what. I can use my right hand to hold the wire against the lower right of the starter relay, reach over and hold the brake with my foot, then take my left hand and turn the key and it will crank. As soon as I remove the wire from the relay the machine shuts down. I have even removed the power distributor box and it will still get power when I touch the wire to the relay. Of course this is not the way it should work but if I can't solve this problem somehow I may just have to rig a connector to the relay and bypass whatever is causing the electrical issue. Massimo has told me the purple/black wires on my model are not used.
      Any help in figuring what my problem may be or other items I can try?
      v/r,
      Rw
       



  • Gallery Images

×
×
  • Create New...