Quantcast
Jump to content

diverboss

new member, old rider

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By 2wpuller
      Has anyone replaced the stock shocks and springs on their 2015 Dominator 800 X2 to ride alittle smoother are just changing the springs out.I gotten alittle spoiled riding in my son's rzr 1000xp.
      My wife just made a comment why don't ride as smooth as our son's thing.lol
      I'm 62 she's 61 the little rough ride doesn't really bother me. I drive a concrete mixer for a living. 
      I really like the Odes it's pretty good power for for only 800cc
      I took off the cat and the stock muffler. Put a glasspack with 2" inlet and outlet it has a good deep tone and not really very loud. I'll find out Sunday when we hit the woods .It's definitely more peppy. 
    • By tazzplay0228
      Hi all. 
      Im new to the utv world. I just bought a 2014 Odes Raider 800. It has only 10.2 miles but has been sitting awhile. I want to change oil and front and rear differential oil. Cause it still has what ever they stuck in it from the dealership. Also what gas rating should I run in it.  I figure mid or high test fuel.  I downloaded the manual for it but it does not say what gear oils or or oil it runs.  Thanks for any help and input. 
    • By JDH
      Hi guys,
      I have a Rural King version of the Hisun Sector 250 with about 75 miles and 15 hours on it.  It just started being difficult to start and idle.  But if I hold in on the gas a little it will start and run until I left off.  It also runs good and will run good until I stop then it idles for a few seconds then quits.  Its about 4 months out of warranty.  Battery voltage is fine before, during, and after starting.  Oil is clean and clear.  Gas is fresh.   I can hear the fuel pump spool up when I turn the key to actually start it, not when I turn it to the on position though like on most other UTV's I have owned.  Its really odd and has me perplexed.  The only other thing that I have noticed is that the engine temp indicator on the left side of the dash only indicates one bar regardless of how warm the engine is.  Other than that, it runs great.  Just hard to start and won't idle.  Any suggestions?  It has me  perplexed.
      Thanks
       
      Jason
    • By Verno
      Ownership's manual says to change transmission oil every 400 hours. For the life of me I can't locate the drain / fill plug, or even the transmission.   TIA for any help.
    • By Baddeadpool
      How’s everyone,  anyone got rides planned, ? Looking for clubs or just good people to ride with



×
×
  • Create New...