Quantcast
Jump to content

$5800 - 2009 Can-Am Spyder SM5 Rotax 990 - $5800


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By WHFarms
      We would like to ride our sxs from Wisconsin to South Dakota, Montana, Wyoming and back to Wi.
       
      Anyone ever take a 2000 mile journey on a sxs?   Where do I track down routes?   What should I pack?  Thoughts?
    • By Jon Spruill
      Hey Guys, I have been chasing a stalling condition for about two weeks now. The bike will crank up and idle fine, then after about 20 seconds it will fall on its face and stall. It happens at both idle and while running at various rpms. You can turn the key off, turn it back on and it will fire right back up without trouble. I have verified spark on both cylinders with a spark tester. I have also added an inline fuel filter, and pulled the injectors to verify proper pulse on each. Things I have replaced - (relearn procedure performed after each component replaced): spark plugs, ECU, relay/fuse box, fuel pump, & throttle position sensor - all with no improvement of the condition. The only warning light I get when the condition occurs is the oil lamp. The bike only has 14 miles. I am at a loss and appreciate any help and suggestions! Thanks
    • By Roadstar515
      Just wondering if mine is the only one that’s seems very loud while driving. It just seems louder that other brands I’m use to. I guess you get what you pay for I’m assuming.
      Regards, Rick
    • By CoppellDarryl
      Just got a SXS, Looking forward to taking it to Arkansas and the Black Hills of SD.
    • By robwork9
      Hopefully someone out there is a T-Boss 410 electrics expert or a Massimo mechanic is viewing this. I parked my 410 and it was working great. I came back a week later and attempted to crank it and nothing. Turned the key and no power. Figured it was a bad/low battery so I charged it. Still nothing. Attempted to jump start it and still nothing. Usually when I put the key in and turn it to the first position, the display comes on and I hear the ECU and other items boot. Now it is doing nothing. 
      I slowly went through the electrical system and found the main fuse attached to the starter relay, part 71602 (pic 1) blown. I figured replacing this fuse would fix my problem. It didn't. I then ordered a new starter relay thinking maybe that part had gone bad and caused the fuse to blow, but a new relay did not fix the problem. 
      I have found a work around for starting the machine. If I take one of the purple/black leads (pic 2) and insert one of them in the bottom right of the starter relay (pic 1 and 3) then the machine will get power even with the key in the off position.  I'm bypassing something but don't know what. I can use my right hand to hold the wire against the lower right of the starter relay, reach over and hold the brake with my foot, then take my left hand and turn the key and it will crank. As soon as I remove the wire from the relay the machine shuts down. I have even removed the power distributor box and it will still get power when I touch the wire to the relay. Of course this is not the way it should work but if I can't solve this problem somehow I may just have to rig a connector to the relay and bypass whatever is causing the electrical issue. Massimo has told me the purple/black wires on my model are not used.
      Any help in figuring what my problem may be or other items I can try?
      v/r,
      Rw
       



  • Gallery Images

×
×
  • Create New...