Quantcast
Jump to content

Fairview

Security against Theft - GPS tracker?

Recommended Posts

So I've got my Mule and now wondering about security as it's on a small Horse yard that is not monitored at night.

I bought a heavy duty Chain and Lock but someone suggested to just put a tracker on it.

Has anyone every heard of doing this? I guess the biggest thing is keeping the battery charged on the Tracker and whether or not you need a SIM card in it, i.e. like a mobile phone?

Share this post


Link to post
Share on other sites


You could put a motion trail cam on a tree somewhere or get one of those cheap kids gps trackers and hide it in the seat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By rmissildine
      Hello all.  I'm new to the forum and have read all the posts I could find concerning the 550 Mule, so far no one with my problem. So, I'll give it a go and hopefully get an answer.
      I got this mule about three years ago, had to do some minor repairs, and it's been a great machine. Last fall, I noticed an oil leak coming from the left side around the crankcase cover.  I was able to slow the leak considerably, but it still leaked.  I never had the time to tear it down due to work. I retire in March of this year and decided to fix it with a new cover gasket. I ordered a new gasket and crankshaft seal and while waiting for them to arrive, I began the tear down and cleaning of the mating surfaces.  Got the seal and gasket installed and the cover back on and torqued. Decided to crank it up and let it idle a bit to check for any oil leaks before I put the converters back on. Fired right up, let it idle for about 10 minutes, no leaks. I'm happy at this point...
      Next day, installed the inside converter cover, new belt and converters, not the outside cover though. I wanted to see how the new belt was going to work out. I still had the rear end jacked up so it wouldn't move.  Guess what, it wouldn't start up. Cranked over like always, just wouldn't start... Now I'm bummed. So I start checking gas, spark and everything is good. Even tried a squirt of starting fluid, and it did fire a couple of times but no start. Now I'm even more bummed. Time for a break.
      Now I've worked on everything from small engines to tractors and have never had this problem.  After a little thought I decided to run a compression test. The repair manual lists 115 - 178 psi as the correct range, I had 30 psi!!!!! What in the world happened over night. I did spray a light oil into the cylinder and it came up to about 60 psi but that was all I could get. I checked the valve clearances, their good.
      Sorry for the long post, but I hope someone can point me in the right direction cause I really like this little machine.
      Thanks for your help,
      Roger
    • By Travis
      Hi, all, I am here to say i have found an excellent source for kawasaki parts, It's run by  Eddie Babbit. It is called Kawasaki Partshouse. run by Babbits online, Muskegon Michigan. http://www.kawasakipartshouse.com/oemparts
      Just the other day i ordered piston rings, for my Mule 550, They got here and a Oil ring, and smaller ring were missing from the box, Kawasaki took responsibility for the "Accident" and  I had also contacted babbits, and they replied and they said" keep the old rings, order a new set and you just pay shipping" so i got $30 piston rings for 8.95!!!? Free shipping on orders over $50!!!
       
    • By Kmrider
      Tried to buy a 2020 Kawasaki Mule Pro FXT and was told their was a stop sale on them, but the dealer had no info on what the problem was or how long until a solution is found to whatever the issue is.   Anyone know anything about this?
    • By Mac Spencer
      Hi friends,

      I have a 2009 Kawasaki Mule Trans 4x4 that I have been having trouble with. For a while now, the DFI light will immediately light and the Mule will have loss of power. I'm not sure where to go in my diagnostic process. I have heard that you can access the EFI system's diagnostic codes by switching the 4x4 on and off three times, however, I do not get any blink codes. Do I need to use the Kawasaki Diagnostic Software for this? Really trying to avoid taking it to the dealership.

      Any help would be greatly appreciated! Thanks in advance!


×
×
  • Create New...