Quantcast
Jump to content

Mule 610 VS. Polaris Ranger 400


Travis

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By russnropes
      For the life of me I cannot find the directions on how to change the display to the standard for the USA - MPH. Not sure why Tractor Supply didn't do it before I bought it but it is what it is. Does anyone have the instructions to do this. I have the 2023 T Boss 550 just to be clear.
    • By AlphaSerenity
      Hello,
      Before I invest $10k+ into a brand new UTV for the farm, I want to get my feet wet with a fixer upper and learn the mechanical side of things. I acquired a 2022 Hisun Axis 500 (Lowes-specific model) from an auction for $500. It has only 200 hours and 120 miles on the engine. It looks like the previous owner used it for ranch work and didn't drive it on trails, deep water/mud, or anything too crazy.
      While it runs and moves, it has some problems. It struggles to accelerate up any incline in high and low range and sometimes stalls when I let off of the throttle or change gears. When I apply throttle in neutral, it sounds like it is struggling for fuel/air and pops. When I decelerate, there is a grinding sound coming from the clutch, which I've read to be related to the one way bearing and is semi-common. The last thing I've observed is sometimes the speedometer display sometimes will show a much higher value for a few seconds after barely touching the throttle. Based on the documentation, if a problem is detected from the sensors, the instrument panel display should have an error code rendered on the screen in place of the time, but this isn't happening. Here is a video showing some of these issues (engine is exposed with console removed):
      https://www.youtube.com/watch?v=FFAkO5TaGps
       
      Here is another video of the clutches in action:
       
      I've done some research, but information on this specific unit and sister units is limited. There does seem to be transmission and clutch issues reported. I still need to check into the head gaskets. I don't have the equipment to test compression right now, but I do plan on ordering what is needed soon. I do have an order in place for some cables to read the diagnostics from the computer. There is a shop two hours away from me that works on Hisun products, but I am hoping the problem can be identified and is something within my ability to handle. Below is what I've already investigated.  I am leaning towards the primary clutch needing replacement right now.
      After getting it home and unloaded, I did the following maintenance/checks to it prior to operating it further:
      Changed the engine/clutch oil (and filter) and gear oils using manufacture recommended viscosity Changed the air filter and checked for cracks in the air intake flow. Verified good suction. Cleaned the throttle body Changed the spark plug and verified the gap was within spec (0.6-0.7mm) Changed the coil and coil wire Changed the fuel lines, fuel injector, and verified the fuel pump was outputting the correct initial prime pressure for ignition and continuous pressure after ignition. Also completely emptied the fuel tank and made sure octane 91+ fuel is being used per manufacturer specs. Ran seafoam through system too. Cleaned the spark arrester and verified no cracks or gaps in the exhaust flow Changed out the O2 sensor Checked all wired connections to ensure they were secured and no breaks were visible Checked the belt for tightness and for any signs of wear and tear Verified 4WD and the differential lock function as expected - still hesitates and struggles uphill Verified the fan gears in the shifter are not corroded and working as expected ECU was reset after replacing sensors and fuel-related parts  
       
      Thanks!
    • By Rizzguy
      Don’t waste your time everybody with rpm motorsports, Omaha. They are people that don’t even work on sxs’s. Trying to tell you how to install things.
      Completely uneducated guy tried to tell me I did not install a mid pipe correctly when it won’t install correctly; that was the reason for the video and the complaint that I called him about.
      This mid pipe has a 1 inch gap at the rear, and the only way to close it up is with a longer bolt, and to stretch the flex at the Exhaust
      After one ride, the rear bolts have disappeared, because how much tension there is on the flex
      And the bolts does not line up at the flange
      Have a video before and after. And they are telling me that it’s my fault because it does not fit
      wtf.!
      What kind of idiotic people are even answering the phones these days.?
      This guy has probably only read a book and never even driven a motorcycle in his life
      Don’t waste your time with this bullshit products
    • By mcraigchr
      I realize that many of you do not have diesel machines.  For those that do, this is for you:
      Just wanted to post my experience this past week.  Here in Texas, we had pretty good dip in temps.  For 4 days it did not get above 25.  At night, it was single digits or close to it.  I always put Sta-Bil fuel stabilizer in the storage tank (30 gallon).  And up until this tank I was using Power Service (white bottle) for anti-gel.  Never had an issue.
      This tank, however, I switched to Stabil All season (anti gel).  It is supposed to good down to -40.  Zap.  That is a big fat lie.  I put in twice the amount called for in the instructions.  Result was less than optimal.  I drove the SxS 100 feet (to go get the mail) and it died.  I looked at the fuel bowl and it was a cloudy, wax substance.  So, the Stabil did not work.  That said, I'm not sure that I ever tested the Power Service in the same manner.  So I am not saying that one is better than the other.
      What are your experiences?  Are these products inferior?  What do you folks in the northern states / Canada use?  Am I missing something?
      CC
    • By SteveS
      While driving the MSU 800, it runs good but it lately it will not go over 20 MPH. The side by side will hesitate when it reaches 21 MPH, but it will run good under 20 MPH. What is the issue?
×
×
  • Create New...