Quantcast
Jump to content

Paiute3

Next Years Black Hills UTV Rally

Recommended Posts

Is anyone interested in meeting at this Rally next year? It looks like fun, George and I just have to plan far enough in advance to schedule time off from work.

Cinda

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By David Trost
      2017 model.    I have checked the wiring, and even replaced the fuel pump.    The gauge still doesn't work.    Thanks!
    • By Chris Watts
      So im attatching a couple of pictures and wanted to see if this indicates that my kids msu500 is actually a 2014. Thanks in advanced.
       
       


    • By Terrypenton
      Bought this machine a couple years ago and the gages didn’t work.  I have troubleshot this thing numerous times to no avail. Thought it may be a common ground so I individually grounded  the gages, didn’t work.  I have tested the sending units.  All have some resistance that changes as the engine revs or gets warmer.  Please help me.  Thanks in advance
    • By bjones
      2007 610 mule will foul a pug after 1 hr of run time on clock.  Plug will be black with sut.  Buddy go a 610 and it does same thing. Have had dealer adjust valves twice and still does it.  When i bought mule valves were ticking and I ran it that way for some time and took it in and dealer adjusted valves and that is when problem started.  I rechecked valves and the were tight and I adjusted to .005 and still fouls plug.  I always use no ethenal gas and have gone to a hotter plug.  I have read that this is a common problem with mule.  Any help appreciated.
    • By Chris B Legge
      I have checked that the fan operates if you bypass it, I have checked the fuses, I have checked the relays but the fan does not come on and overheats. Has anyone had this experience. HELP!!
       
      Chris Legge


×
×
  • Create New...