Quantcast
Jump to content

2016 Mule Ranch bigger wheels


Doug C.

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Rizzguy
      Don’t waste your time everybody with rpm motorsports, Omaha. They are people that don’t even work on sxs’s. Trying to tell you how to install things.
      Completely uneducated guy tried to tell me I did not install a mid pipe correctly when it won’t install correctly; that was the reason for the video and the complaint that I called him about.
      This mid pipe has a 1 inch gap at the rear, and the only way to close it up is with a longer bolt, and to stretch the flex at the Exhaust
      After one ride, the rear bolts have disappeared, because how much tension there is on the flex
      And the bolts does not line up at the flange
      Have a video before and after. And they are telling me that it’s my fault because it does not fit
      wtf.!
      What kind of idiotic people are even answering the phones these days.?
      This guy has probably only read a book and never even driven a motorcycle in his life
      Don’t waste your time with this bullshit products
    • By Irons
      Hopefully this helps somebody because I couldn't find any info on this runaway condition.

      Drove 1/2 mile to the gas station and when I started up to leave the starter stuck on. Turn key off starter is still running~! Limp it home wondering what the heck to do, get it in the garage and pull the negative battery terminal to get it to stop. Whew, WTF?

      Calm down and start checking things, starter is hot of course but nothing is smoking and nothing smells burnt. Pull battery cover off and start checking wires from battery to relay and relay to the starter. OK good nothing is hot, nothing is crispy and nothing is melted. Probably smoked the starter though. If this had happened to my wife and I wasn't around the machine would have run until the battery died and probably melted down/burned.

      I'll get to the point to save you folks some time and trouble. Because this is a kymco machine you need 2 different Kawasaki parts to make this repair, and information is scarce to say the least. The switch and a sub harness to connect it to the machine's plug.

      Everything works now, but the starter sounds horrible so I'll be changing that too before spring.

      Good luck out there and hopefully this is just a freak occurrence, but if I were you I'd get rid of this kymco part and put the Kawasaki replacement in now.

      Switch, Magnetic is part number 27010-0767
      Sub Harness Start Relay is part number 26031-Y034
       
       

    • By ILoveOldJunk
      Recently acquired a 21 year old Mule.  The previous owner let the brake master cylinder run dry, and when I flushed the brakes, one wheel's brakes locked up.  I took the wheel off, but cannot get the axle nut off, and there is not enough space to get my gear puller behind the drum anyway.  Anybody had an issue with seized brakes?  How can I get this thing off to replace it or rebuild it?
    • By Werhat
      Hi folks,
      I have a Mule 550 (FE290D engine) that sat for several years and would not start.  A few years ago I replaced the fuel filter and carburetor, at which point it started right up and developed full power.  More recently, I've changed the air filter, fuel pump, ignition coil (gapped to spec), and spark plug, and adjusted the valves.  The engine still has a lope/surge at part throttle and at idle.  Rather than idling at a stable speed, it speeds up and slows down until it quits.  It snaps to life right away if I open the throttle, so I don't think it's starved of fuel.  I can always get it to restart immediately if I choke it while cranking, then it will die after several seconds again.  It takes some cranking to start hot when not choked.  I've tried adjusting the idle mixture, but no setting seems to make it stable.  It won't idle at all with the throttle fully closed; I have to turn the stop screw to hold it slightly open.
      I suspect it's getting idle air, since the passages are open, but that the idle jet isn't providing adequate fuel, such that I am having to hold the throttle open and idle it off the main jet which isn't stable.  This is just speculation.  I've cleaned the idle jet and tried a larger size, but it made zero difference.  The carburetor seems to be clean.  It's been doing this since I installed the new carb.  The gas tank seems to be clean, although it's hard to see inside.
      I posted a video of what it's doing:
      What's next?  Try another carburetor?
      Thanks.
       
    • By Kingfish
      I've had a battery failure and need one replacement.  The local distributor told me it might take up to four weeks to get one.  I'd like to order one in sooner than that if possible.  Any help would be appreciated.
×
×
  • Create New...