Quantcast
Jump to content

Alex

Some upgrades to battle SPAM!

Recommended Posts

We just upgraded the program that runs this community, to battel the SPAMMING issue, that we have seen over the past weeks. If anyone is running into any issues, please let me know!

Share this post


Link to post
Share on other sites


We just upgraded the program that runs this community, to battel the SPAMMING issue, that we have seen over the past weeks. If anyone is running into any issues, please let me know!

Thank-you Admin you are doing a wonderful job!

Cinda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By MassBuck400
      I purchased this Buck 400 last year and having a few issues. Maybe some members have had these and fixed them.
      Here are my current issues with the B400. 1. Starting has become a challenge. Not the actual starting of the engine but to keep it running. When I turn the key, it starts up but as soon as I let go of the key and it turns back, the 400 dies. I have learned if I hold the key for a few seconds it will remain running.  Not a clue as to what would cause this or how to fix it? 2. This thing  is very hard to get in gear now. It grinds a lot before it goes in gear. Maybe the clutch needs adjusting? 3. I jerks a lot on take off. This could also be the clutch?   Any help would be appreciated.   
    • By EJR
      I have a 2012 Coleman (hisun) hs700. The cooling fan quit working. I replaced the water temp sensor/ radiator fan switch located towards the bottom of the radiator. That did not cure the problem. I also put 12v directly to the fan to make sure the fan was still good. I then took the harness off the new temp sensor and shorted it to turn on the fan and nothing. Is there something else in line I should look at? I also found the sensor at the motor and jumpered through it. Still did not work.
      Any suggestions? 
      Thanks
    • By Waleygator
      New machine, tilt wheel won't "tilt" and I don't want to force anything.  Owner's manual says to pull pin, adjust, release pin in desired position.  I can feel the pin moving, but wheel won't lower.  Any suggestions instead of taking it all the way back to the dealer?  Thanks in advance...
    • By Julie Doeppke
      We bought a Hisun 700 UTV, used. It has an issue when you run it in high. It drives but acts like it is shifting when you get around 35mph. Clutch looks good. Read many articles and not sure transmission or something in rear of UTV. Looking for any advice.     
    • By jonny L
      Looking at a 2019 CC 750 with 200 miles on it. Are they descent machines? I want it for my farm.


×
×
  • Create New...