Quantcast
Jump to content

Can you get a good used side by side for $4,500


Biggz
 Share

Recommended Posts

My family moved from Illinois to Leadville Colorado about 3 months ago.  Leadville has a lot of trails to ride and some fun off road stuff  that i would love to start getting into with my boys. I currently have a 04 HD FXD Superglide that i might sell or trade for a UTV. My question is are there any UTV that are good solid used side by side that i could find for about $4500 or $5000? If not I will keep saving for something. If so what brand and year should i be looking for? Thank you for your help!!

 

Thank you

Chris

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By malenurse13
      We just bought a used 2017 American Landmaster TW450. No hour meter that I can find, so not sure exactly how much it has been used. 
      The first 2 days we had it, the starter was a little sketchy, but it started after 2-3 tries. Sometimes when turning the key, we would hear a loud metal "clink" sound. Like the starter made contact, but didn't have enough power to turn. 
      THIS MORNING... Turning the key, we hear a single click sound. That's it. Even with a new battery, the starter is still doing the same thing. Both batteries (old and new) were reading 12.8 volts on volt meter. So I'm wondering what else could be going on? Any ideas on what to look for would be greatly appreciated...
      Thank you!
    • By Michael Hudson
      So my wife picked out a brand new Hisun crew 4x4 750 axis 4x4. When it gets hot it shuts off. This vehicle has less than 20 miles. I'm the dark here. First I have no access to a trouble shooting guide and have even blindly performed the "wiggle tests" as I used to do as a drive ability tech on cars professionally. I'm not able to locate what's getting overheated to cause it to shut off. After awhile it'll start right up and no issues. While trying to duplicate the problem sitting at idle, it'll eventually cut off again. Again when cooled off will start again. 
       
      I'm hating this machine and wished she'd gone with a pricier but more reliable sxs. My grizzly 550 rarely gives me issues that isn't my fault. 
    • By Zero
      So i have a 2011 EFI 700. the SxS will crank right up everytime without any issues. If i let it run or ride it for about 10 mins it will shut off and then it may turn on if i am lucky but most time i have to let it sit for like 3 hours and then it will run again. i have done the following
      -New fuel filter
      -New injector
      -New spark plug
      -New coil pack and plug wire
      -New air filter
       
      Also could i get a grizzly 660 engine and put in it or would it not work.
    • By Chee
      Very new to any forum. Haha We have an 09 R2 joyner renegade 800cc. We are unable to start it. It has been sitting for a few seasons. It has spark(new plugs), it get gas, fuel pump works(new), fan comes on on initial key turn, sounds like system doing its check. It's turning over but nothing.  Clean fuel, gas tank cleaned, fuel going through all the lines. Relays and fuses checked and pulled and reseated. New battery even. Thanks yall.
    • eManualOnline
    • By Bret4207
      2019 Coleman Outfitter 550, 160-ish hours. Was driving it slowly and it just slowed down and died. Won't start. Pops once as soon as I start cranking and that's it. I have great blue white spark on the spark tester, jumps 1/2". Changed injector, no joy. Changed plugs to new several times, no joy. Pulled injector power wire and tried ether through air intake after removing air filters- nothing! I do notice if I put my hand over the air intake where the filter goes, I get pressure  pushing back at me. Jumped time? Stuck valve? Is there a decompressor on this that could be malfunc?
       
      This is the one I've had that was inop for months and months while Coleman tried to find someone to fix it. Warranty is long expired now. I'll never have anything good to say about this thing.
  • Gallery Images


×
×
  • Create New...