Quantcast
Jump to content

rtotman@live.com

2009 Nisan 700cc not starting

Recommended Posts

won't  start. I have checked out all electrical components, changed ignition, sensor shift indicator (wires  partially broken off), starter relay, ignition coil, checked for broken wires, none were found.  Fuses good

won't turnover, took out ECU, and EFI but still getting neutral on display.  key bypassed by machine. Had it running once but nothing for the last 2 weeks.  When running no reverse indicated on display. 

 

 

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Hisunsadman
      Last October we were sitting at an idle on a Sunday morning and it died for the first time since we time since we bought it new I've already sent it to the shop because it's under warranty after trying to fix it. New fuel injector new spark plug couldn't do a compression check because I couldn't find anything to fit it but now that it's at the shop I have a feeling that the exhaust valves tighten themselves up and they are not closing anybody ever have this problem?
    • By ANIL SEDALI
      Hi friends. I'm Anıl. I live in Turkey. I have a Hisun 700 UTV 2015 Models. My problem is : 
      inability to change gear after the engine has started. Before the engine starts, it can shift into all gears; but after running, I cannot change gear. At about 3000 km. Fuel injection model. Can anyone help on this topic? Thank you!
    • By Russshaw
      Hi, I think I just bought a Husun 450 that is in need of TLC. It is leaking badly from the shifter shaft (located at left foot). I can not find a part number for the seal(s) 3 came off of the shaft.
       
      If anyone can help I would be extremely grateful 🙏 

    • By Jim Sabin
      I have a 2012 MSU 500 that recently was having an issue with the motor not starting,  I ended up reworking the ground wire at the fuel pump leads and now I have notice that when I switch to 4Wheel drive, it does not work. Any ideals what going on?
    • By albert schewe
      my name is albert i have in my shop a hs700utv that im getting no fire to coil i replaced the cdi  and checked the relays and ignition switch out getting power to the cdi but nothing to coil and i didn't find any broken wires. they said that it was running fine and then it just stopped and  wasn't getting any power to the coil  is their another sensor on here that will stop it from firing  i have looked at a wiring diagram but im not seeing  anything different from what i know  i checked the cdi and im getting fire to it but not to coil and this is a second coil no difference  and also this is a delphi cdi 2 port is their any way to check it i know im getting power to the black  plug in cdi  on the # 10 the green and black wire but nothing else the blue and black wire is opposite of it the emergency brake and neutral switch is working  is their a obd II plug for this i found one in back of pickup bed but i cant find a scanner but im not sure if it is one  and im getting power to the stator the threee wires  im at a lost here 


×
×
  • Create New...