Quantcast
Jump to content

UTV Boards, are they any good?


Recommended Posts

How happy are you with UTV Boards? Have they helped you out personally or have you helped some-one with a problem? With me it has hooked me up with people in the same dilemma as me, in other words, I've got this new product and what do I do with it, or how do I fix it or make it better? UTV Boards has helped us all has in it, all be it just a forum. I saw an opportunity with UTV Boards when RA was not working for us as a group and they embraced us as they would any group, and now it's time to re-pay admin for supporting us. Ad-min has just started another forum called Autoverve and just like UTV Boards they are going to be pro-active and support anybody and everybody. It's time to support the origination that has supported us (think about that for a minute) and support them. This is not compulsory or even necessary but if you want to learn more about what tows your Trooper then cheak out Autoverve and have a swiz at what my 1st post is, http://www.autoverve.com/

C R there Cheers Mike

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By JFC
      I have a  3500LB Winch that only runs in one direction.  Inward but not Out.  Replaced the solenoid module.  Makes "click" when I push the "Out" button and the motor tries to spool out but then stops and begins to "click".   Does anyone have suggestions what I should try next?       
    • By Rusty Beavers
      I'm working on a Coleman UTV 400 that has a rough idle, owner has had it for about a year. When I say it has a rough idle, it doesn't have the continuous smooth running sound. At times you can hear it kinda skip, sputter, or like the RPM has fallen (RPM stay constant according to the gauge) It's not as bad as it was after I replaced the fuel filter and fuel injector (both are Chiki) not sure if that is a quality brand at this point. Checked the spark plug, it was a little foul, but not too bad. (Since the engine is still idling bad I'm going to replace that) Cleaned the throttle body making sure the carbon and soot has been removed, and the air-filter has been cleaned. New fuel is being used so it's not old or been standing. They did tell me that they were using non-ethanol fuel, not sure if that would be causing the issue. Next two things I can think of that maybe the issue is the O2 sensor or the valves need adjusting.
      Thoughts and suggestions? Thanks in advance.
    • By UTVSurvey
      Hello! I am a University of Notre Dame student and have been enlisted by Lippert Components INC. to help them understand you, Side-by-side users. Taking the survey in the link below would help us to help you in improving the buying experience of Side-by-sides. Thank you so much for your attention and participation.   https://nd.qualtrics.com/jfe/form/SV_aYrwsZyjs2ZHK3I
    • By Wesley
      I have a 2022 500 Hisun product, I have had them in the past. I change my oil myself and trying to drain through the hole where I remove the plug is a mess.  How does everyone keep the belly pan clean during the oil and filter service?
       
      Wes Jackson
    • By skittle021
      So I've got a Hisun 550 that I was doing some work on that required removing the CVT and it's housing. Upon attempting to reinstall the clutch, sheaves, etc, I found that the belt no longer fits - it's far too wide. None of the parts have been replaced, they're all OEM. Exactly the same parts as what I took off a few weeks ago.
      To be more specific, my belt is 1.25in wide, but the gap between the clutch and the primary sheave is only 7/8in wide. I'll include a few photos to explain.
      Has anyone ever experienced such a bizarre problem? Any help at all would be appreciated, I've been stuck on this for a month. I'm open to just about any suggestion.
      Photos: 
       





×
×
  • Create New...