Quantcast
Jump to content

1988 Kawasaki mule 1000


mike
 Share

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By Ric Silveira
      I like to get ngk idirinium plug for it anyone know part number.
      Thank you
    • By Ric Silveira
      Got me a New Coleman Outfitter 2021 400
      and joining here to hopefully learn lots about it.
      I understand it's not top of the line but couldn't offord other. I'll be using it for riding around the neighborhood and light off reading here in Southwest Florida and not planing on beating it just some fun with my wife
    • By Robby
      Hello, I have a 2013 500 utv hisun. Was running ok and cut out while parked. Bike will not start now. It turns over, but won't fire. I have no spark and no fuel. I replaced fuel pump, ignition coil, spark plug, cdi, voltage rectifier and all the fuses and relays. Could bad stater cause no fuel because I can't hear the fuel pump priming. Any info on where to start looking for problem.
    • By JakeK
      First time poster - new member. Most issues between my pioneer 700 and Challenger 700 I’ve been able to fix without issue. This problem is a different story. Have a 2016 Challenger 700 that overheated due to cooling fan not coming on. Changed both temp sensors on thermostat housing as well as radiator temp sensor. (Being that unit overheated I teplaced to be safe) Put power to fan to verify operation - works great. Checked all fuses, connections ect. No issues found. Verified coolant level and air bled out - all good. Using a temp gun I Can see temps climb to 210 at thermostat housing and 195 at rad at sensor location and fan won’t turn on. Any help on where to check or any wiring schematics for this unit ?
    • eManualOnline
    • By Strongsteven
      My 2014 mule has all 4 25x11-10’s. Mule has 2” lift kit installed. I need new tires. I found a fantastic new set of 2 25x11-10 and 2 25x9-10.  Will the 9” work for the front?  If so whats pro’s con’s of not having all 4 the same. I have the oem 10 “ rims. 

×
×
  • Create New...