Quantcast
Jump to content

kaf620-e3 kawasaki mule side by side


marypippin14
 Share

Recommended Posts

The clicking sound is the starter solenoid, It clicks when i tries to engage, but doesn't have enough power to get it to engage.

 I  think i would start by doing the cheaper fix first, the battery.  It could be damaged and not charging  right.

https://www.batteriesplus.com/battery/utility-vehicle/kawasaki/kaf950-mule-3010-diesel-4x4/950cc

 

Link to comment
Share on other sites

Measure the voltage at the battery with the engine running at about 1500 RPM.  If over about 14 volts, your alternator is good.  If not, then suspect the alternator.  If you have the time, charge the battery and let is sit for 24 hrs.  If not at 12.6 vdc after that time, your battery can't hold a charge.  You don't want to shotgun parts replacement - it can get expensive if your shotgun is off target.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By malenurse13
      We just bought a used 2017 American Landmaster TW450. No hour meter that I can find, so not sure exactly how much it has been used. 
      The first 2 days we had it, the starter was a little sketchy, but it started after 2-3 tries. Sometimes when turning the key, we would hear a loud metal "clink" sound. Like the starter made contact, but didn't have enough power to turn. 
      THIS MORNING... Turning the key, we hear a single click sound. That's it. Even with a new battery, the starter is still doing the same thing. Both batteries (old and new) were reading 12.8 volts on volt meter. So I'm wondering what else could be going on? Any ideas on what to look for would be greatly appreciated...
      Thank you!
    • By Ric Silveira
      I like to get ngk idirinium plug for it anyone know part number.
      Thank you
    • By J Gill
      any suggestions? my 2019 mule sx fi wont idle down completely, I have to lift the box and flick the throttle lever and it comes back down.
    • By Fib103182
      I have owned my 2015 Hisun HS700 Crew  for about 3 or 4 months now. I got it used and was supposed to run good but was not put all the back together from a stator upgrade due to previous owner said he was going to out a stereo system on it. Anyway I have worked it much more than I have rode it. I seem to work on it 2 days and ride it for a hour. Me, my wife, and 2 kids (10 and 18) enjoy it but the engine compartment gets so hot. I've replaced the water pump and burped the cooling system and any other thing I could think of to bleed the air out and think its good with no air and water circulating. Fan seems to run fine and be on about all the time. Changed the coolant twice and oil 3 times. I noticed the engine really has nowhere for heat to go because heat rises and no air flow at all. Has anyone had any experience in this area? Any DIY tricks or any advice in removing the heat out of the engine compartment and getting it to a tolerable temperature. Im about to sell it if I can't figure something out and go waste money on a big name brand but I won't have red legs and arm from engine heat burning me and my wife. They machine never acts like its to hot or anything but it feels like it is. Thanks in advance for any and all help. 
    • eManualOnline
    • By Travis
      How ya feeling?

×
×
  • Create New...