Quantcast
Jump to content

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By dave5.0stang
      Hi I am new to the forum.  I have a small kids utv with a 125 4 stroke motor. It sat for over a year and I decided to get it running again.  Put a new carburetor on it and it ran better than ever. Change oil and fixed the brakes kids probably drove it for a few weeks maybe 3 to 4 hour maybe. Went to put it away after it sat for maybe an hour wouldn't start.  Just turns over no spitting or sputtering.  Checked compression has 150 psi, getting spark, changed spark plug old one was pretty black.  Put new cdi on and coil still nothing.  Any ideas would be appreciated thanks.
    • By PierceIt
      Hi everyone - Since Hisun makes Cub Cadet Challengers i am posting this here too as well as the cub cadet forum in hopes of reaching someone who can help me. 
      I was driving my 2017 Cub Cadet Challenger 750 EPS today on the ranch when it dies on me. It started right up - and then as i was driving after about 50 feet the engine just turned off. It was running perfect before it cut out on me. No alarms, no weird sounds or smells. It just turned off.  When I turn the ignition key, the starter cranks away and the battery and starter turns fast and strong - but the engine doesn't start. I've confirmed gas flow to the carb - that the fuel filters are clean and clear. I've replaced the spark plug with a brand new one. I checked every fuse with a meter. I have confirmed air filters and airflow are good.  But the darn thing cranks away without the engine even making a sputter or even attempting to fire. Is there a kill switch somewhere that could have been tripped? I checked the seatbelt sensor, the brake sensor, and parking gear sensor - all are working and i'm in Park, pressing down on the brake, and have the seatbelt latched when i try to start. but - nada! It acts like it isn't getting a spark. but like i said i put in a new spark plug. I have a feeling there is a sensor or an electrical kill switch somewhere that tripped.  open to any ideas.
      thanks all,
      Pierce
       
    • By PierceIt
      Hi everyone - I was driving my 2017 Cub Cadet Challenger 750 EPS today on the ranch when it dies on me. It started right up - and then as i was driving after about 50 feet the engine just turned off. It was running perfect before it cut out on me. No alarms, no weird sounds or smells. It just turned off. 
      When I turn the ignition key, the starter cranks away and the battery and starter turns fast and strong - but the engine doesn't start.
      I've confirmed gas flow to the carb - that the fuel filters are clean and clear. I've replaced the spark plug with a brand new one. I checked every fuse with a meter. I have confirmed air filters and airflow are good. 
      But the darn thing cranks away without the engine even making a sputter or even attempting to fire.
      Is there a kill switch somewhere that could have been tripped? I checked the seatbelt sensor, the brake sensor, and parking gear sensor - all are working and i'm in Park, pressing down on the brake, and have the seatbelt latched when i try to start. but - nada!
      It acts like it isn't getting a spark. but like i said i put in a new spark plug. I have a feeling there is a sensor or an electrical kill switch somewhere that tripped. 
      open to any ideas.
      thanks all
      Pierce
    • By OlEd
      Mossimo 500 efi utv stalls  after startup loads up real bad. After it clears up it runs fine. Then kill it it might start but have to feather pedal. Fouls plug , Unhook injector, and fuel pump , replace plug, hit it with startin fluid till it starts. Plug all back in. Good for a bit. Cleaned 02 sensor, injector,map sensor, idle control valve, set valves, please tell me what I’m missing  any and all help appreciated. 


×
×
  • Create New...