Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hisun 700'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Community Calendar
  • Kawasaki Owners club's Cool Accessories

Forums

  • UTV BOARD Forums
    • UTV General Discussion
    • General Discussion - Anything
    • New Members Area
    • UTV Ride Reports - Where to Ride
    • UTV Events and Rallies
    • UTV News and Information
    • UTV Pictures and Videos
    • All Other Off-Road Toys
  • UTV Side x Side Specific Forums
    • American Landmaster UTV SxS Forum
    • Arctic Cat UTV SxS Forum
    • Can-Am BRP UTV SxS Forum
    • Coleman UTV SxS Forum
    • Cub Cadet UTV SxS Forum
    • Hisun UTV SxS Forum
    • Honda UTV SxS Forum
    • John Deere UTV SxS Forum
    • Joyner UTV SxS Forum
    • Kawasaki UTV SxS Forum
    • Kubota UTV RTV Forum
    • Kymco UTV SxS Forum
    • Massimo UTV SxS Forum
    • ODES UTV SxS Forum
    • Polaris UTV SxS Forum
    • Ruesch UTV SxS Forum
    • Renli UTV SxS Forum
    • TRACKER Off Road UTV SxS Forum
    • Yamaha UTV SxS Forum
    • YANMAR UTV SxS Forum
    • Other UTV SxS Forum
  • UTVBOARD Classifieds & Product Info
    • UTV Off-Road Classifieds - Buy & Sell
    • UTV Product Specials and Promotions
    • New Product Showcase
  • Supporters, Website Links, Clubs, etc
    • UTV and ATV Clubs, Communites, etc.
  • UTV BOARD Support & Announcements
    • UTV BOARD Announcements
  • Kawasaki Owners club's Kawasaki Mule
  • Kawasaki Owners club's Kawasaki Pro FX models.
  • Kawasaki Owners club's Kawasaki ATV's
  • Kawasaki Owners club's Cool Accessories
  • Kawasaki Owners club's Photo Gallery

Categories

  • American Landmaster
  • Arctic Cat/Textron
  • Can-Am BRP
  • Coleman
  • Cub Cadet
  • Hisun
  • Honda
  • John Deere
  • Kawasaki
  • Kubota
  • Kymco
  • Massimo
  • ODES
  • Polaris
  • Ruesch
  • Renli
  • Tracker
  • Yamaha
  • YANMAR
  • Other UTVs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

miles from

UTV Brand


Interests


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 12 results

  1. I recently bought a 2010 Hisun 700 UTV and have been having a heck of a time with the throttle cable and carb. I did get it to 38 miles an hour, but now its dropped to 33. Is that the full speed for this buggy? I am on my second throttle cable trying to find the correct length to make the speed consistent. I floor it, but it takes a good while to get up to speed. What is everyone else getting for speed? And any ideas on how to set the throttle cable or adjust the carb? Thank you!!
  2. Hi friends. I'm Anıl. I live in Turkey. I have a Hisun 700 UTV 2015 Models. My problem is : inability to change gear after the engine has started. Before the engine starts, it can shift into all gears; but after running, I cannot change gear. At about 3000 km. Fuel injection model. Can anyone help on this topic? Thank you!
  3. my name is albert i have in my shop a hs700utv that im getting no fire to coil i replaced the cdi and checked the relays and ignition switch out getting power to the cdi but nothing to coil and i didn't find any broken wires. they said that it was running fine and then it just stopped and wasn't getting any power to the coil is their another sensor on here that will stop it from firing i have looked at a wiring diagram but im not seeing anything different from what i know i checked the cdi and im getting fire to it but not to coil and this is a second coil no difference and also this is a delphi cdi 2 port is their any way to check it i know im getting power to the black plug in cdi on the # 10 the green and black wire but nothing else the blue and black wire is opposite of it the emergency brake and neutral switch is working is their a obd II plug for this i found one in back of pickup bed but i cant find a scanner but im not sure if it is one and im getting power to the stator the threee wires im at a lost here
  4. We bought a Hisun 700 UTV, used. It has an issue when you run it in high. It drives but acts like it is shifting when you get around 35mph. Clutch looks good. Read many articles and not sure transmission or something in rear of UTV. Looking for any advice.
  5. I have a hisun 700 I went out to start it one morning and it made a clunk then nothing I am mechanical inclined so I start trying to figure things out. I narrowed it down to starter. I changed it out with a brand new starter it made a grinding sound then nothing please advise me as I’m a old points and spark plug kind of guy not much experience with utv point me in the right direction don’t want to start tearing things down that don’t help??
  6. We just got a used Hisun utv which burns oil like crazy and needs a diff seal. I'm having a hard time finding parts so far so I was wondering whether two models were the same. Our model is Supermach 700U 2008. Many times the Hisun HS700 shows up when looking for parts. So are the parts between these two models the same? Are the essentially same with different stickers on it? Thanks Lucas
  7. 2009 Hisun 700.... previous owner did a number of changes. This part is under the driver's seat but not attached to anything. Is this the old fuel pump?
  8. Wasn't sure exactly how to title this thread as I have a few issues with my newly acquired hisun UTV. Hopefully going to consolidate all the issues in one thread. I purchased from a guy who had rebuilt the engine replaced the fuel pump as well as re-done the front end. He had the unit running and driving when it quit and would not start. He got frustrated and decided no more projects and sold it to me. Unit is in excellent condition physically.....hardly any scratches on the plastics. All in all its a good unit with the following issues/symptoms 1) Mis fire and stalling out when revved Well as you can see by the title of the first issue I managed to get the unit running. Seems that the battery was very weak. I charged the unit and it fired up fine. The engine seems to stutter and misfire when revved and once the unit warms up it stalls out. I think it's a fuel issue as if I give it a shot of ether it starts back up. Additional Note: Revving engine in Neutral seems to cause indication to flicker and occasionally the reverse light comes on which seems to kick in the reverse rev limiter. Have also hade this happen when driving around. Reverse Light flickers and revs get cut. 2) Fuel line configuration. When he replaced the fuel pump he got creative with the tubing and removed the "small fuel tank" (See pictures) Not sure what the purpose of this tank is but would love some pictures of a stock set up so I can put everything back together correct. 3) Issues engaging in gear The unit seems to have issues going in to gear...I will move the shifter in place but the gear won't engage and the lights don't indicate correct. It takes a few tries to engage and sometimes it grinds a bit 4) Rack and pinion slipping This problem is probably a simple replacement fix...when turning to the right with the vehicle not moving the steering just slipps and turns without turning the tire. I believe I just need to replace the rack and pinion but if there is something else please let me know. Any insight or tips on resolving any of these issues would be much appreciated.
  9. When I try to back up a hill, belt squeals and engine surges. Will not back up. Never have any problem going forward on the steepest hills. Have seen this problem posted before but, never an answer.
  10. Hi, Don't know much about anything utv but I figured out my fuel pump wiring harness needed to be replaced. Installation looks pretty straightforward, plug into fuel pump and plug in the two pigtails. Question is: one of the Pigtails on the old harness I am replacing had a splice in the black wire and attached to a bolt on the engine. Is this necessary? Is the black wire, I'm assuming it's the ground, grounded at the other end of the pigtail?
  11. 2012 hisun 700 efi front runner turns over hard and the valves don't move and no compression any ideas on what could be wrong with it ???? Thanks in advance
  12. Hi Everyone, This is my first post. I believe I have my starting issues narrowed down to decompression springs (good grounds, one way bearing, etc.) so I order them and now I have no idea how to install. I am handy enough, but looking for a video or other instructions on how to replace them. If this has been covered and I just can't find it, appreciate some input on where to go. If not, would appreciate some instruction! Haven't done this one before. Thanks.
just get it
×
×
  • Create New...