Quantcast
Jump to content

Must have to carry along


MarkH
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By Michael Hudson
      So my wife picked out a brand new Hisun crew 4x4 750 axis 4x4. When it gets hot it shuts off. This vehicle has less than 20 miles. I'm the dark here. First I have no access to a trouble shooting guide and have even blindly performed the "wiggle tests" as I used to do as a drive ability tech on cars professionally. I'm not able to locate what's getting overheated to cause it to shut off. After awhile it'll start right up and no issues. While trying to duplicate the problem sitting at idle, it'll eventually cut off again. Again when cooled off will start again. 
       
      I'm hating this machine and wished she'd gone with a pricier but more reliable sxs. My grizzly 550 rarely gives me issues that isn't my fault. 
    • By Zero
      So i have a 2011 EFI 700. the SxS will crank right up everytime without any issues. If i let it run or ride it for about 10 mins it will shut off and then it may turn on if i am lucky but most time i have to let it sit for like 3 hours and then it will run again. i have done the following
      -New fuel filter
      -New injector
      -New spark plug
      -New coil pack and plug wire
      -New air filter
       
      Also could i get a grizzly 660 engine and put in it or would it not work.
    • By Bret4207
      2019 Coleman Outfitter 550, 160-ish hours. Was driving it slowly and it just slowed down and died. Won't start. Pops once as soon as I start cranking and that's it. I have great blue white spark on the spark tester, jumps 1/2". Changed injector, no joy. Changed plugs to new several times, no joy. Pulled injector power wire and tried ether through air intake after removing air filters- nothing! I do notice if I put my hand over the air intake where the filter goes, I get pressure  pushing back at me. Jumped time? Stuck valve? Is there a decompressor on this that could be malfunc?
       
      This is the one I've had that was inop for months and months while Coleman tried to find someone to fix it. Warranty is long expired now. I'll never have anything good to say about this thing.
    • By JacobG
      I bought a used 2015 Coleman HS400UTV-2. I assume this has a wet clutch and plan to use Mobile 1 T4 oil. Any feedback would be appreciated. 
    • eManualOnline
    • By Steven78
      Hi I have a t boss 410 is about a year old with 150 MI and it feels like the brakes are stuck when you take off but in neutral it rolls perfectly I also have a t boss 550 that does not do this so was just wondering if anyone else has had this issue or if it is common with this machine also on the 410 have had the stator motor and voltage regulator replace once already and think it is bad again not sure if this would have anything to do with the other issue any help or advice would be greatly appreciated thanks in advance
  • Gallery Images


×
×
  • Create New...