Quantcast
Jump to content

Yamaha UTV SxS Forum

This is for all of you Yamaha UTV, SxS (Side by Side) owners. Discussions about Yamaha UTV specific topics including the Rhino and Viking models.

21 topics in this forum

  1. Heater and doors

    • 5 replies
    • 751 views
    • 3 replies
    • 2,839 views
  2. Rhino or Teryx

    • 3 replies
    • 1,903 views
  3. 2008 Rhino

    • 2 replies
    • 4,130 views
    • 2 replies
    • 991 views
    • 2 replies
    • 293 views
  4. Free Rhino doors

    • 1 reply
    • 3,420 views
    • 1 reply
    • 4,584 views
    • 1 reply
    • 1,193 views
  5. stock tires

    • 1 reply
    • 2,613 views
    • 0 replies
    • 2,202 views
    • 0 replies
    • 1,871 views
    • 0 replies
    • 1,751 views
    • 0 replies
    • 2,097 views
    • 0 replies
    • 2,753 views
    • 0 replies
    • 2,434 views
    • 0 replies
    • 6,420 views
    • 0 replies
    • 2,886 views
  6. cvt belt

    • 0 replies
    • 1,386 views
    • 0 replies
    • 950 views
    • 0 replies
    • 882 views


  • Latest Posts

    • I checked the fuse and it is good to the fan . The machine is the same has the power max 700 rough rider.
    • Are there any fuses going to the fan .check online for wiring diagrams I have never heard of this UTV brand before.
    • My 700nk nordik is over heating  The cooling fan is not cutting in but checked it on a battery and it works. Also it went low on antifreeze but did not take any from full reserve tank.Ifilled it up but could not see a leak. So could I hook fan up direct?
    • I have a nordik 700 k that is over heating and it seems the cooling fan is not working but checked it on a battery and it works fine. When I got home the antifreeze was low but filled it up and see no leaks but noticed the reserve tank was full and it did not take any from it.
    • I noticed the battery post was melted when the pug wouldn't start... With the pug off, just placing the cable back onto the battery creates tremendous Heat with in 5 seconds or so... I had just taken off all the connections and clean them with a wire brush just a few months back...Including battery cables and wires for the starter solenoid.  Could this only be a short or bad connection or is there something else?..could the cells of the battery be doing this or maybe the rectifier/regulator? The rectifier from visual inspection doesn't seem to be melted or discolored!


×